בית פרטי 4 חדרים בצור יגאל

צילום: דור נבו

גודל הנכס

110 מ"ר

סגנון העיצוב

,

מיקום

על הפרוייקט

הבית בן 4 החדרים בצור יגאל היה מיושן ועצוב. הלקוחות קראו לי עוד בשלב הבחירה וזיהינו את הפוטנציאל הגדול שיכול להיות בו.

לקראת כניסתם של המשפחה החדשה והצעירה היה צורך להפיח בו חיים, לרענן, לפתוח ולנקות ויזואלית.

חלוקת הבית העקרונית הייתה נכונה והוחלט על שיפוץ חלקי.

נשברו קירות גבס, נפתח והוחלף המטבח, שופצו חדרי הרחצה והמעבר לחדרים הוסב לחלל משפחה בכדי לאפשר סלון אינטימי ונקי מרעשים. הכנסנו חומרים טבעיים וספרייה שתציג פריטים ייחודיים שנאספו במהלך השנים.

התוצאה- בית נעים, עם אווירה נהדרת והכי חשוב- פונקציונלי ומותאם לבעליו.

קרא עוד

קרא פחות

על המעצב\ת

נעים מאוד, אני עופרי דרור

בבואי לתכנן ולעצב את החלל כך שיהפוך לבית עבור דייריו, אני מקדישה מחשבה עמוקה לתהליך התכנון, הבנת צרכיהם ורצונותיהם של כלל דיירי הבית וגיבוש קונספט ושפה ייחודית המתאימים במיוחד להם.

חשוב לי כי הבית ישרת את בעליו ולא להפך. כך שלבסוף יתקבל חלל שהוא קודם כל פרקטי ופונקציונלי ולאחר מכן גם יפה ונעים למחייה, זאת מתוך כוונה לשפר את איכות החיים של האנשים בבית ולשקף את אישיות המשפחה.

כבוגרת לימודי עיצוב תעשייתי במכון הטכנולוגי חולון (HIT) אני מחוברת לחומר ומבינה בתהליכי ייצור. אני מאמינה בעבודה עם החומר והטקסטורה שלו כשחקן העיקרי הנותן את הדיוק בבית- במינוני צבע, בניקיון ובהירות וכן בעיצוב אלגנטי ובפשטות של הדברים.

תהליך הליווי הינו מקיף- מתחיל משלב התכנון, שרטוט וירידה לפרטים, לוחות זמנים, פיקוח על איכות העבודה בשטח ועד אבזור החלל.

קרא עוד

קרא פחות

דברו עם המעצב/ת

studio@ofridror.com