דירה 4 חדרים בגבעתיים

צילום: נמרוד סונדרס

גודל הנכס

100 מ"ר

סגנון העיצוב

,

מיקום

על הפרוייקט

דירה בבניין ישן בגבעתיים שעברה שיפוץ תשתיות מלא.
בני הזוג עברו להתגורר בדירה השייכת למשפחה עוד כשהיו רווקים,
רק לאחר שהתחתנו והקימו משפחה החליטו לשפץ אותה ולהתאים אותה לצרכיהם.
כדי להתאים את הדירה לבעליה – זוג+2 ילדים ולעמוד במסגרת התקציבית לא נעשו שינויים מבניים גדולים, אך החללים נפתחו על מנת לייצר זרימה ותחושת מרחב.
כך המטבח, שהיה סגור בתוך חדר ורק קיר אחד שלו נוצל לאחסון, נפתח לסלון ותוכנן מחדש תוך דגש על פתרונות אחסון נוספים.
חדר הרחצה והשירותים שהיו בעבר בשני חללים נפרדים אוחדו לחלל אחד.
לבקשת הדיירים לשמור על פרטיות באזור האסלה, תוכננה מחיצת זכוכית בתוך החדר עצמו שמפרידה את מה שהיה בעבר מרפסת הכביסה.
בחדר השינה של ההורים, בוטל חדר הארונות לטובת הרחבת החלל בחדר ומיקום מחדש של חדר הרחצה שהיה קטן ולא שימושי בתכנון הקודם.

קרא עוד

קרא פחות

על המעצב\ת

הכרנו בלימודי התואר לעיצוב פנים (B.DESIGN) במכללה למנהל.
כבר מהשנה הראשונה נוצר בינינו החיבור,
ובסיום הלימודים היה ברור לנו שאנחנו הולכות על כל הקופה וממשיכות לעבוד יחד.
מאז עבר מעל לעשור בו התפתחנו וגדלנו, גם ברמה העסקית וגם ברמה האישית.
השינוי שעברנו מרווקות תל אביביות (נו, גם גבעתיים נחשב…) לאמהות קרייריסטיות,
בא לידי ביטוי באופן מובהק בעיצוב ובקשרים שלנו עם הלקוחות.
ואכן ההשפעה האישית שכל אחת מביאה מהתא המשפחתי שלה,
היא בסיס שתורם לנו גם בהבנת הצרכים של הלקוחות שלנו,
וגם בשילוב פרקטיקה שלא גורעת מהעיצוב האסתטי.
אנחנו מאמינות שחלל צריך להיות מותאם לאנשים שגרים בו,
עם גמישות מרבית לשינויים שהחיים מביאים איתם.
בכל עיצוב ותכנון אנחנו מנסות לחשוב עוד כמה צעדים קדימה,
כדי שיתאימו ללקוחות שלנו לעוד שנים רבות.
בסטודיו פרוייקטים מגוונים, ביניהם שיפוצים, בנייה חדשה וליווי ברכישות מקבלן.
כל פרוייקט מתחיל בהבנת חווית הלקוח, ממשיך לתרגום תכנוני ומסתיים בחשיבה עיצובית עד לפרטים הקטנים.

קרא עוד

קרא פחות

דברו עם המעצב/ת

shany@pratimstudio.com