תכירו:
הילה אריאלי, נשואה פלוס 2. מעצבת הום סטיילינג.
להילה תואר בכלכלה אבל היא תמיד הרגישה שזה פחות התחום שלה כיוון שהיא אדם 'של אנשים'. לקח קצת זמן אבל בסוף היא הבינה שהאהבה האמיתית שלה נתונה לעיצוב והחלה לעסוק במקצוע.

בעובי הקורה
הילה אוהבת להגשים לאנשים חלומות. היא נהנית מליצור לאנשים בתים שהם גם פונקציונאליים ומתאימים בדיוק לצרכיהם וגם מעוצבים באופן נעים ומרשים.
הגישה שלה דוגלת באמירת האמת- תמיד. לדוגמא, אם לקוח שלה יאהב משהו עיצובי והיא פחות תתחבר- היא תשאר נאמנה לעצמה ותאמר לו את דעתה. עם זאת, היא מציינת, המילה האחרונה תהיה של הלקוח כיוון שהוא זה שגר בבית וצריך לאהוב להיות בו.
הדבר הראשון עליו היא מסתכלת בבואה למקום חדש הוא כיצד מסודרים הרהיטים ובינה לבין עצמה היא תחשוב אם היתה דרך חכמה ופרקטית יותר לארגן בה את הרהיטים ולנצל נכון את החללים.
אגב, הגוונים האהובים על הילה הם וורוד פודרה וכחול. חפשו אותם בעיצוביה.



אוכל עיצוב ומה שביניהם
המאכל האהוב על הילה הוא עוגת שוקולד של אמא (אפשר לטעום מתישהו חתיכה?).
הספר האהוב עליה הוא דה ז'ה וו של מיכל הרטשטיין- אותה היא אוהבת ומכירה אישית- והסרט האהוב עליה הוא היפה והחיה. אין ספק שיש לה נפש של אמנית רגישה😊


כל חלל שבעולם
אם תתנו להילה לעצב כל חלל שבעולם היא תבחר לעצב…. בתים. בדיוק כמו מה שהיא אוהבת לעשות היום. "הבית אמור להיות המקום האהוב עלינו בעולם. לא צריך לצאת לחופש כדי להרגיש במלון".


זרקה רעיון
"שלבו!" מציעה הילה. "אפשר לייצר הרמוניה בעיצוב, בעזרת שילובים.
"כמו כן, בחרו את הצבע האהוב עליכם ושלבו אותו בכמה מוקדים בבית".
נשמע כמו עצות שוות זהב! מקווים שאתם רושמים…

